Remedy+ Yeastosol

LEES HIER ALLES OVER ONS PRODUCT YEASTOSOL. VAN INFORMATIE TOT AAN RESULTATEN.

CASE.    De atopische hond Fifi met recidiverende malassezia infecties  ter hoogte van de oksels, ondanks het gebruik van apoquel.

FIFI.  Fifi is een vrolijke kruising teckel van 9 jaar met erge jeuk. Met name in de zomer. Voedselallergie is uitgesloten door middel van een zelfkook dieet.  

DIAGNOSE. Een serologische test leverde hoge titers (tussen 2000-4000) op voor  alle grassen, onkruiden en huisstofmijten die getest zijn. Een immuuntherapie heeft niet tot een succes geleid. De hond krijgt dagelijks apoquel, eerder met atopica behandeld. De malassezia gisten blijven terugkeren en meerdere keren per jaar is een kuur ketaconazole noodzakelijk om de huid gisten vrij te krijgen. Anti-gisten shampoo’s helpen onvoldoende. De ketaconazole is hepatotoxisch, een alternatief was welkom.

RESULTAAT.  Fifi is gedurende 14 dagen elke dag met de Yeastosol gesprayd. Na 14 dagen is er een enorme verbetering van de huid van de oksels en de liezen te zien. De huid is veel minder dik en ligt minder in plooien. De hond heeft minder jeuk.

U leest het volledige artikel van dieren dermatoloog M.W. Vroom  HIER

CASE.    De diagnose en behandeling van gisten dermatitis (Malassezia pachydermatis) ter hoogte van de mediale zijde van de beide voorpoten, bij de dashond Kwibus.

KWIBUS.  Ruwhaar tekkel, reu, 6 jaar, met terugkerende gisten infecties op beide voorpoten. De huid is verdikt, acanthose, Erytheem en schilfers.

HOE. Eigenaar behandeld Kwibus door middel van dagelijks de HFL Remedy+ Yeastosol spray aan te brengen op de gist plekken. 

RESULTAAT.  Na 2 weken dagelijks sprayen met Yeastosol, is de huid niet meer verdikt, het erytheem is weg. Als onderhoud is er daarna tweemaal per week gesprayd. De gisten bleven hierdoor weg. Er is geen jeuk meer!

U leest het volledige artikel van dieren dermatoloog M.W. Vroom HIER

Er zijn meerdere oorzaken voor dermatitis bij uw hond. Zodra u deze vast heeft laten stellen door een dierenarts of dieren-dermatoloog is het zaak dat u uw dier verlichting kunt bieden. Voor de behandeling van klachten als eczeem, allergie, een schilferige of gevoelige huid wordt er doorgaans het gebruik van een anti gist shampoo geadviseerd. Het kan echter een heel karwei zijn om deze aan te brengen, gezien het feit dat lang niet alle honden het heel leuk vinden om gewassen te worden. Daarom hebben wij van HFL Laboratories de Remedy+ Yeastosol spray ontwikkeld. Met deze spray verdwijnt de dermatitis van uw hond als sneeuw voor de zon!

Laat bij dermatitis de anti gist shampoo staan; help uw hond met onze spray

De Remedy+ Yeastosol spray is een stuk makkelijker in gebruik dan een anti gist shampoo. Het stoort uw hond veel minder, wat u als baasje tijd scheelt bij het aanbrengen. Een behandeling met Remedy+ Yeastosol is zeer eenvoudig; enkel één- tot tweemaal daags de plek sprayen waar de hond last heeft van dermatitis. In de meeste gevallen ziet men na twee weken dat de infectie onder controle is. Als uw hond last heeft van recidive bij gistinfecties, kunt u Remedy+ Yeastosol tot tweemaal per week als onderhoud gebruiken. Zo kunt u uw lieve hond een vervelend bad met anti gist shampoo besparen.

HFL Laboratories verlicht huidklachten bij uw dieren

 

Bij HFL Laboratories laten wij ons voorstaan op onze producten zonder antibiotica of hormonen. Wij vinden het belangrijk dat het dier zo weinig mogelijk last ondervindt bij behandeling van zijn kwalen. Zo is onze Remedy+ Yeastosol spray eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken te spuiten, zoals huid tussen de tenen, de oksels of de liezen. Dit ervaren de meeste honden niet als storend. Als u de spray vlak voor het wandelen met uw hond toepast, minimaliseert dit de kans dat de hond eraan gaat likken. Als u uw dier de klachten van een gistinfectie wilt besparen, neemt u dan onze Remedy+ Yeastosol-spray in huis. Surf vandaag nog naar onze webpagina om deze te bestellen in onze online shop.