Schimmel bij honden behandelen

Aanbevolen door dierendermatoloog MW Vroom
Altijd bereikbaar voor advies

Schimmel en de bijbehorende huidaandoeningen bij honden behandelen vraagt om goede producten. Helaas komen schimmelinfecties vaak voor bij honden en resulteert dit meestal in schilferende kale plekken op de huid. De klachten variëren, waardoor het raadzaam is om een dierenarts in te schakelen voor een diagnose.

De schimmel bij honden behandelen in Loon op Zand op een gezonde manier

In samenwerking met dierendermatoloog M.W. Vroom is de revolutionaire Remedy+ lijn met uiterste zorg ontwikkeld. Speciaal voor huidaandoeningen bij dieren, zoals schimmel bij honden in Loon op Zand, is het mogelijk om met deze innovatieve producten snel een behandeling te starten en het herstel te bevorderen. Was de aangedane plekken met Remedy+ Sweet Itch – een neutrale wasgel die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ideaal om toe te passen bij eczeem, gisten en een gevoelige of schilferige huid. Hiermee kunt u de schimmel bij honden behandelen zonder dat daar hormonen, antibiotica, geur- en kleurstoffen aan te pas komen. Tevens is de Sweet Itch pH-neutraal, waardoor de huid bevordert wordt om zich tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Gebruik de Remedy+ Cerazinc crème om de huid te verzachten en de genezing te bevorderen.

Revolutionaire producten voor de gezondheid van uw dier

De Remedy+ lijn is makkelijk in gebruik en aanbevolen door deskundigen, zoals dierendermatoloog M.W. Vroom. Het behandelen van schimmel bij honden doet u met deze verantwoorde producten. Bekijk de resultaten van het gebruik van deze producten en bestel eenvoudig via onze webshop.

Bekijk al onze producten