Middel tegen schurft bij honden

Aanbevolen door dierendermatoloog MW Vroom
Altijd bereikbaar voor advies

Bent u op zoek naar een middel tegen schurft bij honden? Schurft bij uw hond is erg vervelend en veroorzaakt vaak ondraaglijke jeuk en huidklachten. Het vele krabben kost honden vaak erg veel energie en hiermee beschadigen ze de huid. Laat een stukje huid van uw hond onderzoeken door een dierenarts om vast te stellen of het om schurft gaat. Start ondertussen met een milde en zachte verzorging voor de aangedane huid.

Een middel tegen schurft en jeuk bij honden in Loon op Zand

Schurft bij honden wordt veroorzaakt door de Sarcoptes mijt die in de oppervlakkige lagen van de huid graaft. Uw hond ondervindt hier huidirritaties van. Start daarom tijdig met een middel tegen schurft bij honden om verdere klachten te voorkomen. De jeuk en beschadigde huid behandelt u door uw hond een milde en verzachtende wasbeurt te geven met de Remedy+ Sweet Itch. Was de aangedane plekken grondig zonder dat dit irritaties op de huid oplevert. Deze neutrale wasgel bevat geen geur- en kleurstoffen en is pH-neutraal. Dit motiveert de huid van uw hond in Loon op Zand om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Stop de intense jeuk bij uw hond

De Remedy+ Sweet Itch is een zeer effectief middel tegen de jeuk die komt kijken bij honden met schurft of een allergie. De producten uit de Remedy+ lijn zijn aanbevolen door dierendermatoloog M.W. Vroom en uitgebreid getest in de praktijk. Dankzij de innovatieve samenstelling van het product bevordert u het herstel op een gezonde manier. Bestel dit effectieve middel tegen schurft bij honden eenvoudig in onze webshop.

Bekijk al onze producten