Jeuk bij katten bestrijden

Aanbevolen door dierendermatoloog MW Vroom
Altijd bereikbaar voor advies

Als u jeuk constateert bij uw katten wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden. Jeukklachten kunnen een reeks aan oorzaken hebben. Wellicht hebben uw katten last van (zomer)eczeem, allergieën of een gistinfectie. Zodra uw dierenarts een diagnose heeft gemaakt van de oorzaak van de jeuk, kunt u de behandeling beginnen. HFL Laboratories in Loon op Zand heeft de Remedy+ productenlijn ontwikkeld tegen een breed scala aan huidklachten. Door gebruik van deze producten kunt u jeuk bij uw katten eenvoudig en doeltreffend bestrijden, met minimale stress voor het dier.

Jeuk bij uw katten bestrijden door gebruik van onze Remedy+ producten

Afhangende van de oorzaak van de jeuk van uw kat biedt HFL Laboratories in Loon op Zand gespecialiseerde behandelingen aan. Voor verlichting bij eczeem, allergie, hotspot of een schilferige en gevoelige huid bieden wij onze Remedy+ Sweet Itch wasgel aan. Als uw katten last hebben van jeuk met een andere oorzaak, hebben zij wellicht baat bij het bestrijden hiervan met de Remedy+ Cerazinc-crème. Deze crème met zink en medicinale honing biedt verkoeling en bevordert het genezingsproces. Als een buitenproportioneel gegroeide gist zoals malassezia pachydermatis huidproblemen veroorzaakt, is onze Remedy+ Yeastosol-spray de oplossing. Deze spray is gemakkelijk te spuiten op moeilijke plekken zoals huid tussen de tenen, de oksels of de liezen. Uw kat zal u dankbaar zijn dat u hem of haar niet een bad hoeft te geven met anti-gist shampoo!

Doe jeuk in de ban met onze Remedy+ behandelingen

Alle producten van HFL Laboratories in Loon op Zand zijn ontwikkeld zonder toegevoegde antibiotica of hormonen. Wij zijn van mening dat uw katten nooit vervelende neveneffecten moeten hoeven ervaren als gevolg van het gebruik van onze producten. Geïnteresseerd in het behandelen van uw katten met Remedy+ producten? U kunt deze vandaag nog bestellen in onze online shop. Gaat u hiervoor naar onze website en haal direct de producten in huis die u nodig heeft.

Bekijk al onze producten