Hotspot hond behandelen

Aanbevolen door dierendermatoloog MW Vroom
Altijd bereikbaar voor advies

Een hotspot is een vervelende geïrriteerde plek op de huid van uw hond of kat, die u het beste zo snel mogelijk laat behandelen. Deze plekken kunnen worden veroorzaakt door een groot scala aan factoren, waaronder parasieten, allergieën of eczeem. De hond of kat zal door de pijn en jeuk frequent willen likken en krabben aan de hotspot, waardoor deze snel zal verergeren mits u deze niet snel gaat behandelen. U herkent een hotspot als een haarloze plek op de huid waar deze rood en opgezet eruit ziet. Als deze plekken onbehandeld blijven kan dat ernstige infecties tot gevolg hebben. Gelukkig zijn er goede behandelmethoden beschikbaar om het ongemak van uw huisdier te verlichten.

De hotspot van uw hond of kat behandelen met onze Remedy+ producten

HFL Laboratories in Loon op Zand heeft een reeks producten ontwikkeld die erop gericht zijn om klachten als gevolg van huidproblemen bij uw dieren te verlichten. Zo hebben wij de Remedy+ Sweet Itch wasgel ontwikkeld tegen eczeem, allergie of een schilferige en gevoelige huid. Als uw dier last heeft van huidirritatie ten gevolge van jeuk, raden wij de Remedy+ Cerazinc-crème aan. Deze verzorgt de huid, biedt verkoeling en verlichting en bevordert het genezingsproces. Het is wellicht nodig om deze crème te combineren met een kapje zodat uw hond of kat niet na het behandelen de hotspot kan bijten of likken.

Help uw dier van zijn of haar hotspot af

Een hotspot kan uw huisdier veel pijn en stress opleveren. Bij HFL Laboratories in Loon op Zand hechten wij veel waarde aan een gelukkig leven voor ieder dier. Wij ontwikkelen onze producten dan ook om antibiotica- en hormoonvrij te zijn, zodat uw dier nooit last krijgt van vervelende neveneffecten. Denkt u dat uw huisdier een hotspot heeft opgelopen? Bestel dan vandaag nog de Remedy+ producten uit onze webshop en verlicht de klachten van uw viervoeter.

Bekijk al onze producten