mijn haar zit niet goed!

Jeuk, Vacht & (Zomer)eczeem

Er wordt steeds vaker gesproken over paarden en honden die huid- en vachtproblemen hebben. In verhouding zijn het er best veel. Uw dier heeft hier last van en u zoekt naar een oplossing of behandeling. Dieren kunnen last hebben van jeuk, kale plekken, schilfers, extreem verharen of eczeem. Het dier kan hierbij soms last van één van de verschijnselen maar vaak is er ook een combinatie van verschillende klachten. Uw dier kan hier zelfs sloom en futloos of juist heel druk van worden.

Indien uw dier last heeft van huid- en/of vachtproblemen is het heel belangrijk om dit te laten onderzoeken door een dierenarts of dieren dermatoloog. Die kan de onderliggende problemen vast stellen. Ondertussen is het belangrijk om een milde en zachte verzorging voor de huid te gebruiken. Als u jeuk heeft zit u ook niet te wachten op een prikkende of geurende wasbeurt. Daarnaast kan een verzorgende crème ook goed werken.

Wanneer uw hond last heeft van eczeem is dat natuurlijk heel vervelend. U wilt dan ook uiteraard zo snel mogelijk een doeltreffende behandeling beginnen. De jeuk die bij eczeem komt kijken levert uw huisdier namelijk veel stress op. Nadat uw dierenarts een diagnose van eczeem vaststelt bij uw hond, kunt u beginnen met de behandeling. Hoewel doorgaans een shampoo wordt geadviseerd als behandeling bij klachten als eczeem, vinden veel honden het maar niks om ermee gewassen te worden. Met een tegenstribbelend huisdier wordt het correct aanbrengen van de shampoo er niet makkelijker op. Om het uzelf en uw huisdier gemakkelijker te maken hebben we bij HFL Laboratories de Remedy+ Yeastosol spray gecreëerd. Hiermee verlicht u de jeuk van uw hond eenvoudig en doeltreffend zonder dat het dier hiervan last ondervindt.

Bespaar uw hond jeukklachten van eczeem door behandeling met Yeastosol

De Remedy+ Yeastosol spray van HFL Laboratories is een gigantische stap vooruit voor het gebruiksgemak in het behandelen van jeuk bij uw hond. Deze behandeling voor eczeem bij honden maakt uw leven en dat van uw hond vele malen gemakkelijker. Eén- tot tweemaal daags een korte spray over de jeukende, rode plekken is genoeg. Als u de behandelmomenten inplant vlak voor het uitlaten, zal uw hond niet de gelegenheid krijgen om aan de behandelde plekken eczeem te likken. De verwachting is dat na twee weken vanaf het begin van de behandeling geen enkel symptoom van eczeem meer te vinden is bij honden. Heeft uw huisdier last van recidiverende klachten, dan is Remedy+ Yeastosol geschikt voor onderhoudsgebruik. U mag dan één- tot tweemaal per week de spray gebruiken om klachten te voorkomen.

Geen jeuk meer met de Remedy+ behandelingen

Als uw hond last heeft van jeukklachten die niet gerelateerd zijn aan eczeem, kunt u onze Cerazinc-crème gebruiken. Deze verzacht de geïrriteerde, rode huid en bevordert eventuele wondgenezing. Remedy+ Cerazinc-crème sluit de huid niet af, irriteert niet bij een gevoelige huid en kan meerdere keren per dag gebruikt worden zonder bijwerkingen. Als u geïnteresseerd bent in een van onze Remedy+ producten kunt u deze vandaag nog bestellen. Gaat u hiervoor naar onze online shop en kies direct de producten uit die u zoekt.